Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului BELANDA (belanda.ro).

Site-ul Belanda.ro (belanda.ro) este operat de societatea Belanda Home SRL, cu sediul in Municipiul București, Sector 4, B-dul Libertății, Nr. 6, Bl. 116, Sc. B, Ap. 22, avand CIF 42798081, fiind inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/8337/2020 . Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului BELANDA (belanda.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Pentru comenzile de peste 1000 RONBELANDA (belanda.ro) solicita achitarea unui avans de 50% din valoare.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si BELANDA (belanda.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul BELANDA (belanda.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. BELANDA (belanda.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului BELANDA (belanda.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii BELANDA (belanda.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

BELANDA (belnda.ro) isi rezerva dreptul de a ajusta în mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.


BELANDA (belanda.ro) isi rezerva dreptul de efectua orice modificări ale continutului Magazinului Online inclusiv preturile. Ofertele (inclusiv reducerile, vanzarile promotionale) sunt aplicabile în limita stocului disponibil sau pentru o anumita perioada de timp. Preturile sunt direct influentate de cursul BNR.


Administratorul BELANDA (belanda.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului BELANDA (belanda.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 


Erori privind preturile afisate.


BELANDA (belanda.ro) va depune toate eforturile pentru ca preturile de pe site sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. În cazul în care BELANDA (belanda.ro) descopera o eroare legata de pretul unui Produs si/sau Serviciu comandat deja de catre Cumparator acesta va fi informat cat mai curând posibil despre eroarea produsă. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda. In cazul în care Cumparatorul nu doreste comanda la pretul corect, Vanzatorul va restitui suma achitata fara alte costuri. In cazul in care cumparatorul poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de comanda, BELANDA (belanda.ro) va considera Comanda anulata si Cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin email.


Avand in vedere termenele mari de livrare generate de criza pandemiei COVID-19, termenul de livrare si preturile pot suferi modificari majore in timpul procesarii comenzi. Cumparatorul va fi anuntat de catre Vanzator (telefonic sau prin email) referitor la aceste modificari de pret, fara a fi obligat sa le accepte. Neacceptarea modificarilor atrage anularea comenzi si restituirea sumei achitate (unde este cazul), fara alte costuri suplimentare.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.