Sex and the City și cum să ai un apartament ca în New York

Sex and the City, popularul serial câștigător de premiile Emmy și Globul de Aur, spune povestea a patru prietene din New York care se apropie de vârsta de 40 de ani și a discuțiilor lor despre romantism și sexualitate, toate cu faimosul New York în background.

Dacă îți place serialul, cu siguranță ai vrut să ieși într-o escapadă cu personajele favorite prin oraș sau, dacă pur și simplu iubești New York-ul, probabil te-ai gândit cum ar fi să locuiești acolo. De aceea, ți-am pregătit câteva produse care să te inspire și cu ajutorul cărora să poți să îți transformi apartamentul într-un apartament de New York, rămânând doar să ieși cu fetele seara la o petrecere!

Canapea ca-n New York

Ai nevoie de o canapea care să acomodeze cel puțin două prietene, deoarece de aici vei pregăti ieșirile în oraș și tot aici vă veți întoarce după o noapte așa cum se cuvine! De aceea, propunerea noastră este să alegi una dintre cele trei canapele galbene:

  Canapea Caro

  Astfel, vei avea o piesă centrală a sufrageriei în jurul căreia poți să adaugi piese noi de mobilier pentru a crea un adevărat apartament de New York.

  Fotolii și tabureți ca-n New York

  În cazul în care ai mai mulți prieteni sau spațiul îți permite și vrei să mai adaugi câteva piese de mobilier, poți completa spațiile de pe lângă canapea cu fotolii. Propunerile noastre sunt un fotoliu tapițat Felicia, maro, și un fotoliu tapițat rotativ, alb și auriu.  Fotoliu tapiţat Felicia Fotoliu tapiţat Felicia


  Măsuțe de cafea ca-n New York

  Pentru că atunci când canapeaua și fotoliile vor fi pline, cu siguranță veți vrea să gustați o cafea, în timp ce povestiți despre sexualitate și romantism. De aceea, o măsuță (sau mai multe) de cafea este ideală ca obiect de mobilă practic care să despartă canapeaua și fotoliile.

  Dacă ai spațiu suficient, poți încerca un set de două măsuțe de cafea Orlan rotunde, din sticlă și metal, aurii. Datorită culorii, setul se va integra perfect cu restul obiectelor din jurul lui.

  Set de două măsuţe de cafea Orlan


  Tot pentru apartamentele cu spațiu suficient, se potrivește o măsuță de cafea Caesar, rotundă, din metal auriu și sticlă.


  Măsuţă de cafea Caesar


  Iar pentru apartamentele care nu sunt avantajate de spațiul liber sau dacă ai mai mult spațiu și vrei să-l decorezi așa cum îi stă bine unui apartament de New York, poți încerca măsuțe de cafea mai mici, cum sunt:


  • Măsuța de cafea rotundă, din metal, Filmy


  • Măsuța de cafea rotundă, din metal, Goddes


  • Măsuța de cafea rotundă, din metal și sticlă, Goddes  Măsuţă de cafea rotundă din metal Filmy Măsuţă de cafea rotundă din metal Goddes Măsuţă de cafea rotundă din metal Goddes


  Aranjează cărțile ca-n New York

  Carrie Bradshaw, protagonista serialului, are o carieră în jurnalism, având o rubrică săptămânală ”Sex and the City”. Și pentru a scrie bine, e nevoie să citești mult, sau, dacă iubești cărțile, chiar dacă nu vrei să urmezi o carieră în scris, o bibiliotecă de New York se va potrivi de minune în noul tău apartament cu iz de Big Apple. 


  Propunerea noastră este o bibliotecă din pin, Country Corner, cu trei compartimente și două uși. După ce va fi plină de cărți, poate deveni ușor colțul preferat al apartamentului tău!


  Bibliotecă din pin Country Corner


  Oglinzi ca-n New York

  Te pregătești de o ieșire în oraș și totul trebuie să meargă perfect. Tot ce mai rămâne de făcut înainte să pleci e să arunci o ultimă privire în oglindă și să te asiguri că totul e așa cum vrei.  O oglindă dreptunghiulară Birche, formată din 16 oglinzi, ar arăta perfect în noul tău apartament în stilul celor din New York, având dimensiuni de 108,5 cm x 73 cm x 4,5 cm.


  Oglindă dreptunghiulară Birche


  Iar dacă vrei o oglindă de dimensiuni mai mici, oglinda rotundă Chadd, cu ramă din fier aurie și dimensiuni de 79 cm x 79 cm x 3,5 cm ar putea fi cea pe care o cauți.


  Oglindă rotundă Chadd


  Lumini ca-n New York

  Acum că apartamentul tău are tot ce e nevoie pentru a fi un veritabil apartament de New York, tot ce rămâne de făcut e să-l pui în lumina potrivită. Iar pentru asta avem câteva propuneri care să scoată în evidență toate piesele noi de mobilier.


  Poți începe cu o lustră Cyrine, din fier și sticlă, cu 6 becuri, pentru a lumina întreaga sufragerie și poți continua cu o aplică de perete Daine, din aluminiu și bumbac, de culoarea negru-auriu și cu o lampă decorativă Abazio, din metal și sticlă, de culoarea alb-auriu.
  Lustră Cyrine  Aplică de perete Daine Lampă decorativă Abazio


  Astfel, apartamentul tău va fi luminat așa cum se cuvine! Așa că nu mai sta pe gânduri! Dacă iubești New York-ul sau îți place Sex and the City (sau ambele), acum ai ocazia să îți transformi propriul apartament într-un apartament de New York!


  Comentarii

  Articole similare

  Iluminează-ți casa ... cu stil!
  Iluminează-ți casa ... cu stil!
  Ca să-ți iluminezi sufrageria, dormitorul sau intrarea în casă cu stil, alege lumini în funcție de tendințele și designul căminului tău, care vor face minuni chiar și atunci când sunt oprite. ...