Idei de cadouri pentru femei în luna Martie

Uneori poate fi greu să oferi un cadou femeilor din viața ta. Trebuie să vii cu idei de cadouri pentru 1 martie, idei de cadouri pentru 8 martie, idei de cadouri pentru ziua ei și lista poate continua. Fie că vorbim despre mama, prietena, iubita, sora, colega de la muncă sau șefa, cadourile potrivite pot transmite o stare de bine și pot însenina ziua oricui. De aceea, pentru a face alegerea unui cadou mai ușoară, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva idei de cadouri pentru femeile din viața ta!

Lămpi decorative sau de birou

Dacă ești în căutarea unor idei practice pentru cadouri de femei, recomandarea noastră este să încerci lămpile decorative sau pentru birou. Vei lumina, la propriu, ziua persoanei dragi, iar tipurile de lămpi dintre care poți alege sunt la fel de variate ca și gusturile. Prima noastră recomandare este o lampă decorativă din alamă Rossa VII maro. Având culori calde și tradiționale, se potrivește de minune în (aproape) orice decor.

Lampă decorativă din alamă Rossa VII maro

Pentru un stil mai minimalist, poți încerca lampa decorativă din metal și lemn Vinara argintie. Având un iz industrial, această lampă se potrivește mai degrabă în locațiile moderne și impresionează prin simplitatea ei.

Lampă decorativă din lemn şi metal Vinara

Iar dacă ești în căutarea a ceva mai inedit și ieșit din tipare, recomandăm o lampă bej, decorativă, din bambus. Cu un design care să atragă toate privirile, această lampă în formă de coș va arăta bine în orice decor și poate fi un cadou de 8 martie inspirat!

Lampă decorativă din bambus bej

Și pentru mamele, prietenele, verișoarele, colegele sau iubitele care iubesc filmele, ce cadou ar fi mai potrivit decât o lampă de birou din metal Projector neagră în formă de aparat vechi de filmat?


Lampă de birou din metal Projector neagră


Oglinzi

Avem încă o idee de cadou pentru femeile care sunt tot timpul pregătite, care se aranjează și cărora nu le scapă nici măcar un detaliu: oglinzile pot fi accesorii practice și care să ofere un strop de culoare încăperii în care sunt puse.

Astfel, recomandăm trei oglinzi rotunde:

Aceste oglinzi sunt clasice și simple, potrivindu-se de minune în orice încăpere, de la design-uri tradiționale la design-uri moderne.
Oglindă cu ramă din fier Flection Oglindă Mosaic  Oglindă cu ramă din fier Reaven


În cazul în care preferi oglinzile dreptunghiulare, propunerile noastre sunt:

Având unghiuri drepte, aceste oglinzi se potrivesc în design-uri mai moderne și pot fi un cadou inedit pentru femeia specială din viața ta.Oglindă cu ramă din polistiren, maro închis şi aurie, Gilbert Oglindă cu ramă din metal neagră Speak


Iar dacă dorești să o surprinzi cu o oglindă cu totul și cu totul diferită, îți propunem o oglindă Samba, cu ramă din salcâm maro, care cu siguranță va ieși în evidență!


Oglindă Samba cu ramă din salcâm maro


Tablouri

Pentru firile creative, un cadou de ziua femeii potrivit ar putea fi tablourile. Oferă-i o creație artistică cu ajutorul căreia să înfrumusețeze orice încăpere. Propunerile noastre sunt:

Alege-l pe cel potrivit pentru ea și surprinde-o în acest martie cu un cadou inedit!


Tabloul Dresscode III

Vaze

Dacă iubește florile, atunci ce motiv mai bun să-i faci cadou pe lângă florile de 8 martie, o vază pe măsură? Deși are doar două componente, acest set cadou pentru femei format din flori și vază poate înduioșa orice mamă și cuceri orice iubită!

Îți propunem să încerci fie o vază roz și aurie din sticlă Saribus, fie o vază din sticlă argintie Areca II dacă preferi vazele cu un aspect mai rotund și care pot susține mai multe flori.În cazul în care preferi un design mai minimalist, format dintr-un set de vaze, dar care, totuși, să iasă în evidență, îți propunem fie un set de 2 vaze decorative Casa Negru, fie un set din 3 vaze decorative Culture.Set două vaze decorative Casa Negru Set două vaze decorative Casa Negru


Cutii de bijuterii

”Diamonds are a girl’s best friend”, așa că cine suntem noi să zicem altfel? Dacă te gândești să-i faci cadou o bijuterie, poți crea un set de cadouri potrivit pentru orice femeie adăugând și o cutie de bijuterii.

Propunerile noastre includ variante clasice, în cel mult două culori, precum cutia de bijuterii Jaylyn în roz și gold, cutia de bijuterii Blacey într-o culoare gri albăstrui, și setul din două cutii de bijuterii Betoul, negre, cu accente gold.

Cutie de bijuterii Jaylyn în roz şi gold Cutie de bijuterii Balcey Cutie de bijuterii Betoul


Iar dacă ești în căutarea unor cutii care să pună în valoare bijuteriile dinăuntru, recomandăm cutiile transparente cu accente gold. Poți încerca un set din două cutii din metal și sticlă sau o cutie simplă de bijuterii din metal și sticlă.
Set două cutii din metal şi sticlă Cutie simplă din bijuterii din metal şi sticlă


Spor la cumpărături!
Comentarii

Articole similare

Iluminează-ți casa ... cu stil!
Iluminează-ți casa ... cu stil!
Ca să-ți iluminezi sufrageria, dormitorul sau intrarea în casă cu stil, alege lumini în funcție de tendințele și designul căminului tău, care vor face minuni chiar și atunci când sunt oprite. ...