Cum să îți decorezi casa ca un adevărat decorator interior

Dacă te simți nesigur cu privire la modul de îmbunătățire a unei camere din casa ta sau dacă nu știi cum să integrezi o piesă vintage specială și vrei să transformi pozele salvate pe Pinterest în mai mult decât simple surse de inspirație virtuală, suntem aici să te ajutăm. Îți vom împărtăși câteva dintre sfaturile și trucurile noastre preferate pentru a te ajuta să decorezi, accesorizezi și să actualizezi spațiul tău ca un adevărat decorator interior!


Amenajarea băii

Băile pot fi spații personale și funcționale, dar asta nu înseamnă că trebuie să fie lipsite de stil. Indiferent dacă este vorba despre baia ta sau de o baie de serviciu pentru oaspeți, câteva sfaturi de design interior pot înfrumuseța cu adevărat spațiul. 

1. Florile sunt un must - adaugă o notă elegantă mică, dar semnificativă și aduc vitalitate. 

2. Ia în considerare utilizarea unor recipiente de sticlă pentru săpunul de mâini și gelurile de duș, precum și cutii și tăvițe pentru depozitare, care adaugă și o unitate în cameră. 

3. Dacă ai spațiu pentru a amenaja rafturi, încearcă să integrezi elemente metalice care să completeze stilul general. 

4. Menține o schemă principală de culori, dar nu ezita să introduci accente de culoare.   

Pe site-ul nostru, în categoria "Baie" găsești produse care vor da un suflu nou băii tale. Cum ar fi setul pentru baie de mai jos.

Set 2 piese mobilier pentru baie, alb, 80 cm


Accesorizarea măsuței de cafea

Atunci când accesorizezi măsuța de cafea, este important să găsești un echilibru între stil și funcționalitate. Multe măsuțe de cafea devin aglomerate, dar scopul este ca acestea să arate organizate. 

1. Începe cu cărți, cum ar fi cărți de artă, stil și călătorii, care au coperte vizual puternice. Acestea adaugă un element artistic interesant în cameră și pot fi excelente pentru a iniția conversații în sufragerie. 

2. Tăvile permit așezarea diferitelor accesorii și sunt utile în momentele în care primești musafiri. Adaugă obiecte care îți atrag atenția, având în vedere proporțiile, deoarece obiectele mari pot perturba echilibrul mesei. Iar, bineînțeles, nu poți da greș cu flori proaspete.   

Printre preferatele Belanda este Shirley, rotundă, din sticlă, dar găsiți măsuțe de cafea elegante, pentru toate gusturile pe pagina noastră cu "Măsuțe de cafea".

Masuta de cafea rotunda din sticla cu spatiu de depozitare Shirley 50x50x40 cm transparenta/auriu


Amenajarea Rafturilor

Amenajarea rafturilor implică organizare, combinarea formelor și proporțiilor și adăugarea de personalitate într-o cameră. 

1. Într-o sufragerie, ia în considerare o combinație de cărți, vaze, obiecte decorative și fotografii înrămate. 

2. Nu te teme să adaugi tablouri sau desene mici.

3. Când alegi o schemă de culori, poți opta pentru un aspect monocrom sau una care să reflecte detaliile existente în cameră. 

4. În bucătărie sau în zona de bar, folosește rafturile pentru a expune vase de sticlă interesante sau pahare și carafe vintage. 

5. Amestecarea obiectelor moderne și a celor vintage poate aduce prospețime în spațiul tău.  

Rafturi care abia așteaptă să fie decorate, găsiți pe pagina noastră cu "Etajere".


Noptierele

Când vine vorba de noptiere, mai puțin înseamnă mai mult în ceea ce privește designul interior. 

1. O veioză pe noptieră este esențială, însă acesta este și un loc excelent pentru a experimenta cu culori sau materiale diferite, cum ar fi sticlă sau metal. 

2. Opțiunile sunt nelimitate în ceea ce privește textura, culoarea și stilul. Poți opta pentru o masă de noptieră dramatică și de dimensiuni mari sau poți alege ceva mai mic, în funcție de impactul pe care dorești să-l creezi. 

3. Lumânări, flori, ultimul roman citit și fotografiile înrămate sunt elemente esențiale care pot îmbunătăți dormitorul.

Modelul de mai jos, o noptieră deosebită, din lemn reciclat, poate fi găsit pe pagina noastră cu "Noptiere".

Noptiera din lemn reciclat Fridge 50 x 38 x 56 cm


Comentarii