Alege cele mai bune decorațiuni pentru petrecerile tale

Te pregăteşti să organizezi o petrecere acasă, ştii exact din ce este compus meniul, ai pregătit un playlist special care să întreţină atmosfera, dar simţi că lipsește ceva. Parcă încăperile ar avea nevoie de acel ceva în plus. Niște decorațiuni inedite ar transforma atmosfera aproape perfectă într-una cu adevărat perfectă. De aceea, ne-am gândit să te ajutăm cu câteva decorațiuni care vor insufla viață în încăperile tale și vor fi adevărate conversation starters.


Figurine și obiecte decorative

Fie că îl alegi pe Rudolf, o figurină decorativă din metal negru sau un set de 3 rândunici decorative din aluminiu de culoarea aramei vechi, aceste decorațiuni vor putea privi liniștite de pe rafturile tale și vor fura câte un zâmbet de fiecare dată când vor fi văzute.


Iar dacă preferi decorațiunile florale, îți propunem două variante aurii și albe. Poți să alegi o decorațiune din metal Ajey sau o decorațiunie din metal Ambriz, ambele din metal și marmură. Astfel, rafturile, etajerele sau dulăpioarele tale vor primi puțină viață datorită unor decorațiuni care îmbină natura și industrialul într-un pachet frumos și elegant.


Tăvi și platouri

Atunci când ai invitați de seamă, preparatele tale trebuie prezentate așa cum se cuvine. Și cum e mai bine să faci acest lucru dacă nu transformând un obiect obișnuit din bucătărie într-o adevărată decorațiune, atât pentru mâncarea, cât și pentru locuința ta.

Dacă preferi fierul și ești o persoană mai serioasă, ți-am pregătit două tăvi rotunde pentru servit: prima, o tavă rotundă pentru servit din fier Notch, de culoarea aramei vechi, iar a doua, o tavă rotundă pentru servire din fier Bonno, de culoarea neagră.


Tavă rotundă pentru servit din fier Notch Tavă rotundă pentru servit din fier Bonno


Dacă preferi metalul și puțin mai multă culoare pentru încăperile și preparatele tale, credem că un platou rotund din metal Studio Home, având combinații de alb și albastru, va arăta extraordinar. Iar dacă ești cineva căruia îi place porțelanul, un platou pentru servire din porțelan Studio Royal poate fi piesa de rezistență din bucătăria ta. Deși este dintr-un material fragil, frumusețea acestuia oferită de culorile și desenele cu care este ornat va atrage toate privirile.


Platou rotund din metal Sutdio Home Platou pentru servire din porţelan Studio Royal


Pentru abordările mai tradiționale, nu poți da niciodată greș cu lemnul. Un material natural, folosit de mii de ani, lemnul poate arăta bine și în locuința ta sub forma unui platou, care este, în același timp, și decorațiune. Fie că alegi un platou rotund din lemn Acacia sau un platou dreptunghiular din lemn Acacia, mesele tale vor ieși în evidență prin simplitatea servirii și desăvârșirea gusturilor.
Platou rotund din lemn Acacia Platou dreptunghiular din lemn Acacia

Iar, pentru final, cele două tăvi rotunde Bealuh din poliuretan, MDF și inox pot fi folosite pentru a prezenta cele mai de preț preparate sau poți să le folosești pentru băuturi datorită stabilității oferite de cele două mânere. Tu alegi, dar, indiferent de alegere, pregătește-te să primești laude și cuvinte frumoase.

Suport și pahare de vin

Acum că mâncarea e pe mâini bune și decorațiuni elegante, e timpul să ne ocupăm de vin. Bine venit la orice masă, vinul este o băutură care se potrivește în orice moment. Fie că-l consumăm de sărbători, ocazii speciale sau doar o întâlnire între prieteni, putem să facem asta într-un mod elegant, expunând și servind vinul așa cum se cuvine.Pentru a prezenta sticlele din vinul preferat îți propunem un suport din metal Feast, pentru 9 sticle de vin, din culoarea alamei vechi, sau un suport din metal Vine, pentru 6 sticle de vin, de culoarea neagră.Suport din metal Feast Suport din metal Vine


Pentru a păstra vinul rece până la sosirea invitaților, poți să o faci într-un mod elegant, folosindu-te de un răcitor din inox și piele Kendall, iar după ce aceștia au sosit și e timpul să închinați, seturile de 6 pahare din sticlă, Etching sau Winter Wonderland, vor arăta superb alături de restul decorațiunilor tale.Suporturi pentru lumânare

Iar pentru că seara se poate întinde în noapte și poveștile sunt spuse cel mai bine la lumina unor lumânări, suporturile pentru lumânări reprezintă o decorațiune care nu vrei să lipsească din casa ta.

Suport de lumânare din metal bronze Suport de lumânare din metal Walker


Suporturile se potrivesc stilului ales de tine, așa că avem mai multe propuneri din care poți să alegi, în funcție de design-ul încăperilor tale:

  • Suportul de lumânare din metal Glare, negru, are un motiv floral.
  • Suportul de lumânare din metal Little, auriu, este în forma unei păsări.
  • Suportul de lumânare din metal Level, negru, are un design minimalist, sub forma unui cer, cu lumânarea în mijloc.
  • Suportul de lumânare din metal, de culoarea gold, are un sistem de prindere pentru orice tip de masă
  • Suportul de lumânare din metal Walker, de culoarea gold, are forma unei butelcuțe.

Ceainice

Dacă preferi băuturile mai puțin tari, dar la fel de delicioase, poți folosi ceainice care, pe lângă că sunt utile, sunt și adevărate decorațiuni. Poți fie să alegi pentru bucătăria și ceștile tale un infuzor cu medalion din porțelan Studio Royal de culoarea alb și gold, fie un ceainic din porțelan Studio Royal, alb și cu motive florale albastre și gold.


Infuzor cu medalion din porţelan Studio Royal Ceainic din porţelan Studio Royal


Astfel, încăperile tale vor fi într-o sărbătoare continuă, datorită noilor decorațiuni, iar oaspeții tăi vor cere, cu siguranță, mai multe detalii despre ele. Alege cele mai bune decorațiuni pentru încăperile tale astfel încât să întregească stilul deja existent, dar, în același timp, să iasă în evidență!


Comentarii

Articole similare

Iluminează-ți casa ... cu stil!
Iluminează-ți casa ... cu stil!
Ca să-ți iluminezi sufrageria, dormitorul sau intrarea în casă cu stil, alege lumini în funcție de tendințele și designul căminului tău, care vor face minuni chiar și atunci când sunt oprite. ...