5 Idei de amenajare pentru camera copilului

Dacă ai unul sau mai mulți copii, atunci s-ar putea să fie nevoie să iei anumite decizii dificile când vine vorba de amenajarea camerelor. Pentru ca aceste alegeri să fie mai ușor de făcut, noi îți propunem câteva idei, indiferent dacă ai un singur copil sau camera este împărțită de mai mulți. Așadar, fie că dorești să faci o serie de schimbări sau ai nevoie doar de o nouă piesă de mobilier care să întregească totul, află în cele ce urmează ce elmente noi poţi aduce în camera acestora.

Idei pentru camera bebelușului

Unele piese de mobilier îţi vor fi utile şi ţie ca părinte, transformând camera într-un loc sigur și plin de activități, pe care puteți să le faceți împreună. Camera ar trebui să aibă un spațiu central cât mai mare, unde micuţul se poate juca și poate explora lumea din jurul lui, iar printre piesele de mobilier pentru camera copilului pe care le recomandăm să le ai, menționăm:

  • Pătuțul copilului
  • Un dulap pentru haine
  • Un fotoliu care poate fi folosit pentru alăptare
  • O masă pentru schimbatul scutecului
  • Cutii pentru depozitarea jucăriilor

În cazul în care copilul este puțin mai mare și a început să meargă, poți să începi să îi echipezi camera cu mobilă pentru copii. Poți să alegi din mai multe modele de pe pagina noastră: Mobila camera copilului, precum birouri, scaune, fotolii, noptiere, sau chiar și dulapuri sau paturi în formă de cort.

Birou din pin cu spaţiu de depozitare Jade


Idei pentru camera copilului (copil - școlar - adolescent)

După ce copilul începe să mai crească, atunci poți să te gândești mai serios la ce amenajări ai putea să faci acelei locații. Iar după ce începe mersul la grădiniță, ca mai apoi să înceapă școala și liceul, lista de mobilier pentru camera copilului poate crește. Încet, va deveni o persoană care va avea nevoie de un spațiu doar al lui, unde să lucreze sau să se joace, unde să-și țină lucrurile și unde să își petreacă timpul liber atunci când este acasă. Așadar, indiferent dacă ai un singur copil sau mai mulți care împart aceeași cameră, ai putea să îl/îi surprinzi cu una dintre piesele de mobilier care urmează:

Birou copii

Un birou ar trebui să fie o piesă centrală în camera copilului. Acela este locul unde își face temele, unde lucrează la proiectele lui și unde, probabil, își petrece o mare parte din zi, fie jucându-se, făcând lucruri pentru școală sau vorbind online cu prietenii.Iar în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție în cameră, ai mai multe variante de birouri pe care poți să le alegi. Fie alegi un birou simplu, cu design minimalist sau unul cu spațiu de depozitare, unde copilul poate să își pună carțile sau caietele, ca să îi fie tot timpul la îndemână.


Birou cu spaţiu de depozitare Robin 

Așadar, dacă și tu crezi că un birou pentru copii ar putea fi un cadou potrivit pentru camera copilului tău, poți să vezi mai multe modele pe pagina noastră: Birouri.

Scaun birou

Iar dacă biroul este piesa centrală a camerei, are nevoie de o altă piesă de mobilier care să-l acompanieze. Iar acea piesă de mobilier, fără de care biroul ar fi greu de folosit, este scaunul de birou. După cum știm, copiii petrec mult timp în fața calculatoarelor, din diferite motive. Școală online, discuții cu prietenii pe social media, teme, jocuri, sau alte proiecte personale. Iar pentru a avea grijă de postura lor, au nevoie de un scaun de birou confortabil și ergonomic.

Scaun birou din lemn de plop Connor


Iar dacă ai nevoie de un scaun de birou pentru camera copilului, fie că vrei un scaun de gamer sau unul mai clasic, poți vedea mai multe modele pe pagina noastră cu scaune de birou.


Bibliotecă


Pasiunile copiilor noștri diferă. Unii sunt pasionați de sport, alții de programare sau jocuri, iar unii de citit. Pentru acei copii care preferă cititul și să descopere lumi noi prin intermediul cititului, o bibliotecă unde să-și expună cărțile preferate ar putea fi un cadou perfect de sărbători pentru camera lor.
Aici, în catalogul nostru de biblioteci, poți găsi mai multe variante, de la biblioteci cu un design clasic, la biblioteci în formă de cort, din lemn sau metal și suntem siguri că o vei găsi pe cea potrivită pentru camera copilului tău.

Bibliotecă din pin cu 11 compartimente


Separatoare cameră

Pentru familiile care au mai mulți copii care împart aceeași cameră, intimitatea ar putea fi unul dintre subiectele des discutate. Dar lipsa spațiului nu înseamnă că cei doi sau mai mulți copii nu pot avea spațiul lor personal din cameră și nu și-l pot aranja așa cum doresc. De aceea, un separator de cameră ar putea fi o idee bună de cadou pentru aceste sărbători. Fie că alegi unul cu motive florale și cu balamale care poate fi pus oriunde sau unul care poate fi folosit și pe post de rafturi, ca să economisești spațiu și să oferi intimitate, un astfel de separator ar putea fi ceea ce copii tăi, care stau în aceeași cameră, au nevoie.


Așadar, dacă ți-ai propus să faci amenajări în camera copilului și au venit sărbătorile, poți profita de ocazie și să le faci copiilor un cadou pe care îl vor folosi cu siguranță mulți ani de acum încolo.

Comentarii

Articole similare

Iluminează-ți casa ... cu stil!
Iluminează-ți casa ... cu stil!
Ca să-ți iluminezi sufrageria, dormitorul sau intrarea în casă cu stil, alege lumini în funcție de tendințele și designul căminului tău, care vor face minuni chiar și atunci când sunt oprite. ...