11 trend-uri de design interior in 2023

1. Culorea bej

Această tendință începe sub forma unui mix între gri și bej, pe care probabil o observați deja în multe locuri. Atunci când nu sunteți complet pregătit să adoptați o culoare bej, puteți începe cu gri+bej. Uneori, poate că nu sunteți gata să vă despărțiți complet de gri și e în regulă. Acest mix de culori este foarte popular în această perioadă. 

Măsuța de cafea de mai jos e o piesă timeless în orice casă și se potrivește de minune cu nuanțele bej.

Masuta de cafea rotunda din metal si sticla Scotch 40x40x42,5 cm bej


2. Tapetul

Tapetul nu este ceva nou și este în tendință de câțiva ani. Tendința nouă în privința tapetului însă este să adoptați o abordare îndrăzneață. Așadar, tapetul în întreaga cameră și nu doar a unui perete de accent este ceea ce se întâmplă acum. Peretele-accent nu mai este la fel de popular ca în trecut. Totuși, când vine vorba de tapet, cred că puteți opta pentru un perete de accent cu tapet.

 

3. Nuanțe de lemn/mobilier nevopsit

Veți observa că apar din ce în ce mai multe nuanțe de lemn în decor, atât în mobilier, cât și pentru dulapurile de bucătărie. Mobilierul de rustic, pictat și ușor ciobit nu mai este în vogă acum. Aspectul mobilierului nevopsit este foarte popular în prezent. A venit momentul să ascundem pensulele de vopsit și să lăsăm mobilierul așa cum este. 


4. Camere întunecate și misterioase

Camerele întunecate și misterioase sunt extrem de populare în prezent, în special în sălile de masă, dormitoare și subsoluri.

 

5. Bucătăriile care nu mai sunt albe

Cu 10 ani în urmă, bucătăriile complet albe erau la modă. Cu toate că albul este încă o culoare atemporală, în acest an veți observa că apar din ce în ce mai multe nuanțe de lemn în bucătării. Insulele din lemn natural, dulapurile și rafturile de lemn sunt foarte populare în prezent. 


6. Piese de artă de inspirație vintage

Să găsești piese de artă și a decor potrivit pentru pereți poate fi o provocare, dar obiectele de artă de inspirație vintage oferă soluția. Deși arta autentică vintage poate fi greu de găsit, există multe magazine online care oferă reproduceri accesibile. Poți să printezi arta acasă sau să o cumperi online. 


7. Mobilier și decor din ratan/împletit din nuiele

Includerea mobilierului și a decorului din ratan/împletit din nuiele adaugă un strop de eleganță naturală în spațiul tău.

Un dulăpior din ratan care, cu siguranță, o să vă placă este cel de mai jos. 

Dulapior din MDF cu impletitura din ratan 67x36 cm


8. Decor cochet inspirat de casele de vacanță

Au trecut vremurile mobilierului rigid și inconfortabil. Adoptă un aspect confortabil și concentrează-te pe texturi diverse în decorul tău. Mobilierul casual și confortabil, covoarele din fibră naturală și decorul texturat, împreună cu plantele adevărate, creează o atmosferă cozy în casa ta.

Taburetul de mai jos, este cu siguranță demn de atemosfera unei case de vacanță.

Puf/Taburet tapitat Piano Bordeaux


9. Electrocasnicele Albe

Electrocasnicele albe revin în tendințe anul acesta în bucătăriile de pretutindeni. Alegerea electrocasnicelor albe poate oferi un aspect curat și atemporal, reducând în același timp bătăile de cap de a șterge mereu amprentele de pe oțelul inoxidabil. 


10. Plantele Reale

Popularitatea plantelor, în special a celor reale, continuă să crească. Deși îngrijirea plantelor poate părea intimidantă, există multe opțiuni cu întreținere redusă disponibile. Ia în considerare includerea plantelor reale în casa ta pentru a aduce o notă de natură în interior. 


11. Texturile florale

Așteaptă-te să vezi mai multe modele și flori în decorul de interior. Aceste texturi adaugă caracter și interes vizual spațiului tău.

Comentarii