10 idei Boho Chic pe care o să le adori

Stilul Boho este aproape sinonim cu confortul - înseamnă multe straturi, texturi și elemente hygge. Folosește aceste idei de design pentru a aduce inspirația boho în spațiul principal de locuit, astfel încât să fii pregătit să te cuibărești pe canapea cu o carte bună.


1. Country Boho cozy - O pătură tricotată și un covor pufos adaugă elemente boho unui fundal rustic în acest spațiu de locuit de invidiat. De asemenea, căldura de la lumânări nu trebuie să lipsească. 


2. Note de roz - Perne pentru podea. Perne texturate. O canapea șezlong. Un scaun suspendat (cu flori!) Ne plac notele de roz din acest spațiu boho alb, curat și modern.  


3. Canapea verde de catifea - Canapelele de catifea s-au instalat cu ușurință în designul boho modern. Nu ne putem sătura de această canapea adusă la viață de accentele roz, păturile și pernele groase indispensabile și un covor cu un frumos model tribal.  

Câteva variante de canapele verzi, comode, de catifea, găsiți pe pagina noastră cu "Canapele".

Canapea din catifea Shell verde, 2 locuri


4. Confort în nuanțe neutre - Un covor frumos, artă cu cactuși, o canapea din piele, plante și o schemă de culori reconfortantă. Petrecând timp în această sufragerie, ne putem imagina o vară caldă indiferent de vremea de afară.

Măsuța de cafea din ratan, de mai jos, este potrivită pentru un stil Boho Chic. 

Masuta de cafea cu forma neregulata din ratan 120x80x45 cm maro

 

5. Șemineu + boho - Fiecare piesă din această sufragerie este unică și selectată cu grijă pentru a crea un spațiu luminos și vesel. Șemineul cu plăci decorative este un pic neașteptat, aducând o notă de diversitate și contribuind la atmosfera veselă a camerei.  

Noi deja ne închipuim ce frumos s-ar potrivi fotoliul alb de mai jos lângă acest șemineu... 

Fotoliu tapitat Babe alb


6. Amestec de vintage și boho - Stilul boho este eclectic, așadar este o paletă de culori excelentă pentru a fi combinată cu alte stiluri. Ia în considerare această zonă de locuit boho cu piese de artă vintage - nu este tipic unui spațiu boho obișnuit. Scaunul roz din catifea aduce o notă de extra veselie.

 Un fotoliu roz, catifelat, minunat găsiți și pe pagina noastră, în secțiunea "Fotolii".

Fotoliu din catifea Beverly roz


7. Boho Feminin - Acest spațiu adoptă o abordare tipic minimalistă și combină o canapea modernă și elegantă cu un scaun suspendat, un covor și pernuțe pe podea. Amestecul de culori, modele și stiluri arată cum elementele boho pot transforma complet orice concept de design. 

 

8. Boho Modern - Această cameră open-space reușește să aducă stilul boho într-o zonă modernă. Covorașele suprapuse, păturile moi, cu textură, o etajeră pentru plante, multe textile și chiar o lampă suspendată din ratan - această cameră are toate elementele perfecte pentru un spațiu boho confortabil. 

 

9. Colorat și Modern - Această încăpere emană un vibe jucăuș și tineresc și utilizează elemente boho deosebite - cum ar fi suporturi de plante montate pe perete, un scaun suspendat și un covor. Toate aceste perne și o pătură texturată ne oferă ideea de a rămâne treji până târziu citind o carte bună pe canapea. 

Perne frumoase, gata să vă fie sprijin în serile de citit, găsiți pe pagina noastră cu "Perne decorative".

 

10. Ghirlande luminoase - Nu există nimic mai confortabil decât licărirea luminițelor! Ne gândim deja să decorăm un brad de Crăciun și să ne bucurăm de el pe tot parcursul iernii. 


Comentarii